Nyttigt att sjunga schlager med sina kollegor.

Henrietta_Fromholtz IMG_7709

Igår efter att jag och min Intern Jenny hade varit på möte hos Nordea tog vi en sväng förbi Eurovision-området i Kungsträdgården. Vilket ställe! Jag tycker det är extremt viktigt att man ibland går iväg och gör någonting helt annat med ens kollegor, och jag måste tyvärr erkänna att det är mitt marketing team som är sämst det. Nu har Jenny varit hos mig i snart 2 månader och jag har sjukt dåligt samvete för att jag inte har haft tid att hänga med henne privat. Jag tror verkligen på att man jobbar mer effektivt och visar bättre resultat om man känner varandra mer än på ytan. Man ska kunna vara sig själv på alla plan! Igår lärde vi känna varandra lite mer över en dans och falsk sång mitt i parken. Underbart tisdagsavbrott!

Det här skulle jag också kunna tänka mig att göra med mina kollegor:

– Häng på Gröna Lund
– Spadag på Yasuragi
– Fortsätta vårt bootcamp med Fannie Redman på Kampsportslabbet
– Matlagningskurs på Restaurangakademin

Vad gör ni tillsammans på ert jobb/skola? Behöver inspiration att jobba med här på Wrapp.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!