Parklunch <3

IMG_7845

Jag och Carro!

Parker_Stockholm

Hej bästa Anne!

IMG_7837

Hej Carro! För er som inte redan vet är detta en av mina vänner som gifter sig i sommar. Kommer att bli magiskt! Ska springa och testa klänningar i helgen och ni ska såklart få hänga med.

IMG_7839

Ett stycke fårostsallad.

IMG_7840

Och lite räkor för en annan.

Henrietta_Fromholtz

Hallå mina raringar!

Det är onsdag, solen lyser och jag har för första gången tittat ut och valt kläder efter vädret. Härligt! Jag kom precis in från en mysig parklunch med mina kollegor och nu ska jag checka av en himla massa innan klockan slår 17.00. Då ska jag nämligen springa bort till D-Flex för att genomföra veckans sista bootcamp-pass. Efter det ska jag snabbt hoppa in i duschen, smeta på lite concealer och springa bort till nya Haymarket där Metro Mode håller sin 6års-fest. Yej! Kan fortfarande inte riktigt förstå att jag är en del av Metro Modes proffsiga bloggstall.

Jag är lyckligt lottad med så mycket att jag ibland glömmer bort att njuta av det. Bättring!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!