Inspiration från Metro Mode Home

Igår var jag ju och firade Metro Mode som fyllde 6 år på nyöppnade Haymarket. Vilket gäng och vilket hotell! Inredningen var en dröm och jag plockade med mig en hel del inspiration till mitt egna hem som jag snart flyttar in i. Måste dra med mig Johan dit på en frukost och sedan ta en sväng om för att få med honom på samma inredningsspår.

IMG_7884

Jag fick även med mig det nya numret av Metro Mode Home som jag nu tänkte ta en kaffepaus med. Smygkikade fort jag fick det i handen och kunde på bara 1 minut titta ut minst 10 grejer som jag vill köpa med mig till vårt hem på Skeppargatan. Misstänker att jag kommer att drägla på bladen när jag kommer till sidorna om Emma Ohlssons hem. Jag vet nämligen att hon äger min favoritfåtölj från Mats Theselius och har en stil att döda för.

Du kan läsa tidningen digitalt här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!