Nybörjare på Altromondo Yoga

Altromondo_yoga_Stockholm

Yoga_Stockholm

IMG_7969

Henrietta_Fromholtz

Fitnesscollection_App

IMG_7973

Några av er har hajat att jag, på sidan av D-Flex, har gått och blivit ambassadör för Fitness Collection. Hej världens smartaste grej! Det är alltså en app som fungerar som ett digitalt gymkort på fler än på bara ett ställe. Då menar jag inte bara flera stycken SATS-gym, utan flera helt olika träningsställen. Mer om detta snart!

Idag efter jobbet drog jag med mig J och mötte upp bästa JuliaAltromondo Yoga för att köra Mediyoga. Det var min första yoga någonsin och därför mitt första besök på omtalade Altromondo (Stockholms lyxigaste yogastudio). Oj sicket fint ställe, och vilket lugn. Eftersom yogan var meditativ blev jag rätt fnittrig i början, men det släppte snabbt och efter det fick jag uppleva ett lugn som jag inte har känt på länge. Jag insåg snabbt att jag inte kunde andas snabbare än att ta ett andetag i minuten. Ja ni hör vilken harmoni det var.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!