Lindex AW16 – Bebisar och Taco Truck

Henrietta_Fromholtz_Lindex

Igår sprang jag bort till Lindex showroom över lunchen för att kolla in deras AW16-kollektion, men det bjöds på mer än så. Jag fick jag gosa med både Linn, Sanne, Margaux och en massa bebisar. Jag fick käka taco och nachos från El Taco Truck. Och kollektionen då? My god så duktiga Lindex har blivit! De växer för varje kollektion som kommer. Igår fann jag kärlek på varje klädstång, men det ni garanterat kommer att få se mig gå klädd i hösten 2016 är en stickad klänning med volang, sidenlinne med spets och en svart kostym med det lilla extra.

Lindex_showroom_2016

Lindex_showroom

f0c81af90181624efdddb166ae0cbd68_980x0_c_85_ns_v4

Några bilder lånade av favoriten Linn. 

El_Taco_Truck

El_Taco_Truck

El_Taco_Truck

Jag käkade en taco med fläsk och en med böngegga. Yum!

Henrietta_Fromholtz

Lindex_AW16

Ser ni klänningen?

Lindex_AW16

Med volangen!!

Henrietta_Fromholtz

Längtar till den är min!

Henrietta_Fromholtz_Margaux_Dietz

Margaux också.

IMG_7894

Och så fick jag med mig en magisk bukett från Christoffers blommor.

Henrietta_Fromholtz_Lindex

Jag och bönan <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!