Min magiska och röda klänning.

IMG_8062IMG_8091 IMG_8084

Jag älskar min nya superdress från H&M som jag igår dansade omkring med på Eurovision. Kände mig som en queen! Nu är klockan kväll och jag börjar känna mig redo för en ny härlig vecka. Så här är den hittills planerad:

Måndag:
Jobb på Wrapp som alltid och så får D-Flex avsluta veckans första dag.

Tisdag:
Intervju, tänkte göra en video om Wrapp till er och så blir det häng på Nosh & Chow med Plaza. Härlig tisdag!

Onsdag:
En träningsdag! Yogalunch med Fitness Collection och veckans andra svettiga pass med D-Flex.

Torsdag:
En spännande lunch och sedan sluter jag upp med mina gamla Berghs-brudar för att gå på årets Berghs Grad Show. Väldigt spänd på att få se alla smarta kommunikationslösningar!!

Fredag:
Hoppar på en ”Briska-båt” som tar mig och ett gäng ut till Sandhamn. Där ska vi käka lunch lagad av Årets kock och mysa omkring på Seglarhotellets spa. Kvällen då? Då dricker jag drinkar hemma hos Jeanna. Tråkig dag….

Lördag:
Ebba har fyllt år och styr B-Day Brunch. Hela ligan ska dit och jag är megapepp!

Söndag:
Inget planerat. Bjud mig gärna på brunch!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så snygg klänning!! Finns den i butik nu? Trend eller?

    anna 2016-05-16 11:24:28
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!