STHLM Brunch Club med min brunch club.

Henrietta_Fromholtz

Vad gör jag en helst söndag dagen efter festligheter? Jag har gärna en inbokad dejt med skvallervänliga brudar och på ett ställe som serverar både brunch och soft atmosfär.

Idag mötte jag upp Po(å)lle, Linn och LisaSthlm Brunch Club som jag egentligen inte är ett big fan av, men eftersom det är sällskapet som är grejen tjafsade jag inte emot. Deras acai bowl, surdeg med äggröra och en herrans massa färgglada juicer får tummen upp denna gång! Mellan tuggorna bjöds det på skvaller, en hel del inredning och inspiration till födelsedagspartaj. Linn ska snart ha kalas och jag tänkte i dagarna börja planera min 25års-fest. Bra söndag med ett dream team.

Nu jäklar blir det ett nytt Pinterest-album som jag skall fylla med party-inspo.

Stockholm_Brunch_Club Linn_Metro_mode Sthlm_Brunch_Club Stockholm_brunchHenrietta_Fromholtz IMG_8228 IMG_8236 Henrietta_Fromholtz Stockholm_brunch Brunch_Sthlm Henrietta_FromholtzEn hel del bilder lånade av Linn såklart!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!