Mina smycken.

Henrietta_Fromholtz

Jag får ofta frågor om var både mina smycken och badkläder kommer ifrån, vilket är oerhört smickrande. Jag har börjat förbereda inlägg om både det och de inlägg där ni har bestämt rubrik. Väldigt spännande! Nu tänkte jag i alla fall tipsa er om min favoritbutik när det kommer till smycken. Säg att typ 90 % av allt jag har på mig kommer där i från. Det är helt omöjligt att gå in där utan att lämna med minst ett smycke i handen.

Butiken heter Antikt Gammalt & Nytt och ligger Mäster Samuelsgatan 11, precis intill Bibloteksgatan.

645abd568612b516235dfc9dca367706_980x0_c_85_s_v4

Bild från min bloggkollega Fanny Staaf. 

Det är två bröder som äger butiken och är proffs på att köpa in snygga vintagesmycken, men även en hel del nytt. Det finns allt från extremt festliga hattar till glittrande tiaror och allt till en mycket bra pris.

I helgen hittade jag dessa för 65 kr:

antikt_gammlt_och_nytt

Nästa besök blir i veckan och då ska det inhandlas både ringar, armband och örhängen till alla bröllop som väntar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Henrietta! Var köper du alla dina superfina Chanel-örhängen? Är de vintage?

    Hanna 2016-05-17 11:14:50
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!