Middagstips – Taylor & Jones

IMG_7719

​Vad brukar ni laga om ni inte orkar, men ändå vill äta någonting gott?

Jag steker gärna en bra korv, hackar upp en bättre sallad och slänger sedan på lite krämig balsamico eller het salsa. Korvarna från Taylor & Jones är en stor favorit hos mig. Johan äter hos dem typ 4 dagar i veckan, jag själv föredrar att köpa med mig ett gäng hem någon gång ibland. Här om dagen åt vi en ”Beef & garlic” och en ”Italian style lamb” som var yum!

IMG_7748

IMG_7745

Här är några goda korvrecept som jag blev sugen på:

Chorizo med het sallad

Spenatmerguez med couscous

Inlägget är inte något samarbete, jag ville bara tipsa er om något fantastiskt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!