Urban Ride med FitnessCollection

Henrietta_fromholtz

Jag har så mycket kul och lyxig träning i mitt liv nu att dåliga ursäkter inte behöver förekomma. Ni har nog hajat att jag älskar mitt D-Flex bootcamp och att jag har ett fint gymkort på Balance där jag har ett eget skåp, handduk och kläder. Sedan jag började med FitnessCollection har dock träningstillfällena på Balance minskat och min kreativa träning ökat. Tidigare har jag bara sprungit på bandet, lessnat och valt att gå hem redan efter 30 minuter.

Idag tog jag med mig min bästa vän Malin och pojkvän Johan till fräscha Urban Ride som är ett av alla grymma ställen i FitnessCollection-appen. Jag säger bara: ”Bye bye spinning!”.

Fitnesscollection_Henriettaurban1Under cyklingen gör man både det ena och det andra. Det är mycket armhävningar, en hel del bicepslyft och annat kul som gör att spinningpasset ger mig lite mer än tråkiga uppförsbackar.

henrietta_fromholtz

urban  Vet ni vad? Ni borde testa det här med mig och eftersom jag är ambassadör för FitnessCollection kan jag fixa en riktigt bra deal till er. Håll utkik i morgon så kör vi ihop <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!