Sjuk = Glass, Holy Greens, riskakor och kex.

IMG_8298

Deppig tjej?

Då var den där jäkla sjukdomen tillbaka. Jag är inte personen som lätt blir sjuk, men det senaste halvåret har någonting hänt? I natt vaknade jag upp med en ruskigt hög feber (trodde jag skulle dö), slemhosta och illamående. Blev väldigt stressad och kunde därför inte somna om ordentligt. Jag har verkligen inte tid att vara sjuk denna vecka, det är så mycket kul som händer, träningen med D-Flex uteblir och det är mycket att göra på jobbet. Man har nog aldrig tid att vara sjuk i för sig.

Holy_greens

Tur att jag har världens bästa kille som ändå får mig att må som en prinsessa här hemma i sjuksängen. Vid lunch kom han hem med en stor påse fylld med allt jag älskar och sådant som är bra. Alla sorters citrusfrukter, Marabouchoklad, glass från Yollibox, ingefärashot, wafers-kex med choklad, leverpastej, tunna riskakor, strepsil och en massa olika medicinkurer. Vad skulle jag göra utan honom?

Jag har ett gäng aktiviteter inplanerade i morgon, på fredag ännu fler och lördagen får jag inte missa. Jobbet klarar jag från sängen. Vågar inte hoppas på någonting, men en dröm vore att vara på benen redan i morgon bitti.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!