FitnessCollection gör mig kreativ och sportig.

Okej. Nu ska jag berätta mer ordentligt om FitnessCollection som jag är ambassadör för.

Henrietta_Fromholtz

För er som inte har hajat vad detta är kör jag en liten introduktion. FitnessCollection är en app som fungerar likt ett ”gymkort”, fast lite smartare och mycket roligare. I appen ligger det ett femtiotal olika Stockholmsgym och träningscenter samlade och du kan välja mellan allt från lyxig yoga på Altromondo till vibrationsträning på Viberoom.

Jag har länge velat köra igång med yoga och testa nya balla grejer som boxning och crossfit, men tyvärr är det alldeles för dyrt för mig som även vill ha ett vanligt gymkort. Med FitnessCollection är det här problemet löst! Det är verkligen någonting för dig som gillar varierad träning, men också för dig som är lika enformig och tråkig som mig. Jag lovar att du kommer bli pepp på att testa nya träningsformer och träning över lag.

Jag har bjudit in några vänner som jag har börjat köra ihop med och nu vill samla ännu fler. Låt oss bli ett superteam! Göra roliga veckoscheman, träna och så ta en fika efter. Nu har FitnessCollection fixat en egen kod till mig som jag vill dela med mig av, och med den får ni:

 • 14 kostnadsfria prova-på-dagar
 • Sedan får du betala 490 kr för 1a månaden (normalt 790 kr/mån)
 • Efter det kostar medlemskapet som vanligt.

Ni måste testa! Registrera dig HÄR och lägg in koden HENRIETTA.

Urban_Deli_Takterass_henrietta Fitnesscollection_Henrietta_Fromholtz Henrietta_Fromholtz

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!