Just nu:

IMG_7466

Ser jag:
Inte ut som på bilden ovan.

Är mitt humör: 
Deppigt. Jag är extremt trött på att vara sjuk. En sak hade varit om jag var lite snuvig, men nu är jag ju ordentligt jäkla sjuk.

Längtar jag till:
När jag hoppar in i caben, drar på första låten på min Fromholtz Sum 2016-lista och börjar glida ned mot Palma.

Följer jag:
Man Repellers alla kanaler.

Lyssnar jag på:
Linn och Petras podcast ”I nöd och lust”.

Planerar jag:
Att snart börja flyttpacka och vad som ska få pryda snedväggen i vardagsrummet.

Är jag beroende av:
Pink Lady-äpplen.

Äter jag:
Friggs riskakor med pastejkökets leverpastej och färska gurkskivor.

Är jag taggad på:
Att fortsätta köra gärnet med D-Flex. Jag har redan börjat känna min utveckling, men den lär jag väl tappa nu när jag ligger hemma och smular ned sängen med riskakor.

Annars då? Jag är riktigt ledsen över min slemhosta och har börjat inse att jag kommer missa lyxigt bloggevent och födelsedagsdrink i morgon. Tårarna rinner kraftigt av frustration och ilska. Nu kan bara Gud bestämma.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Krya på dej kramar till lilla dej?

  Ingela 2016-05-20 22:35:27
  Svara
 • hej! I all välmening: du verkar ofta bli sjuk och det är riktigt jobbigt, det förstår jag! hade själv en period där jag blev sjuk typ varje måndag, i princip (dvs ständigt sjuk). om man är väldigt stressad så påverkar det immunförsvaret. eller om man äter något man inte tål? kolla med någon som är bra på typ naturmedicin eller kinesisk medicin, det kanske kan hjälpa dig?

  sara 2016-05-20 09:00:09
  Svara
 • Din stackare att du är sjuk nu igen, så frustrerande ju! Du får se till att hitta ett par lyxstunder i helgen- ät en massa Pink Lady-äpplen (jag är lika beroende som du) och se till att ta det lugnt. Kanske är de kroppens sätt att säga till att du kör på för hårt? Husmorstipset är en riktigt stark ingefära- och citronjuice, varm mjölk med honung och promenad med frisk luft. Krya kyra på dig och hoppas att du blir frisk i helgen så att du hinner njuta lite innan det är dags för jobb igen! Puss och Kram

  Ida L 2016-05-20 06:45:20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!