Baddräkts Bonanza

Untitled-1Black love – Nelly _ Yellow Mochino – Zalando _ Blue & white – Zlando _ Rosé all day – Shopbop

Hur mår ni? Det är fredag, vädret är underbart och natten är ung. Nu har J precis lämnat för Jeannas drink och jag sitter kvar här hemma i smutsiga mjukis och unken tisha. Life! Jag har i alla fall laddat upp med gott fredagssnack i form av tryffelbrie, tryffelsalami och kex. Till middag festar jag till det med Paolos ravioli med spenat och citron. Helt enkelt det bästa jag kan göra av situationen. Jag får många frågor om mina baddräkter och önskemål om tips, och dessa ovan är mina favoriter i den lekfulla kategorin. Har länkat till dem! I morgon får ni några fler, men då med lite mer klassiska snitt!

Ha en underbar kväll mina hjärtan <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!