Min sommar 2016

Henrietta_fromholtz

God morgon!

Jag önskade så mycket att jag kunde säga att jag mår 100 idag… Tyvärr kan jag inte ens säga 50 %… Suck! Just den här dagen svider det extra mycket att vara sjuk. Jag är medbjuden ut till Sandhamn där jag skulle jag få njuta av massa härliga människor, Briska cider, massage och Årets kock-lunch. Gamla Henrietta hade skitigt i sjukdomen och njutit av fredag, men nu är jag klok och stannar hemma. Vill bli helt frisk innan sommaren drar igång! Jobba undan lite Wrapp-grejer tänkte jag i alla fall göra.

Igår fortsatte vi bygga på våra sommarplaner och jag har googlat runt som attan för att samla ihop maximalt med inspiration. Så här ser det ut i vår kalender just nu:

  1. Vi flyttar in i lägenheten den 15:e juni och dagen efter det firar vi Johan som fyller 30 år. Vi börjar enkelt med paket och tårta, för dagarna efter ska vi på Caroline & Andreas bröllop. Woop Woop!
  2. Sedan kommer vi nog vilja lägga tid på lägenheten, njuta av sommar i Stockholm och jobba undan det sista på jobbet. Mitten av Juli åker vi på roadtrip genom Europa och landar nere i Palma där vi hänger i 2 veckor tillsammans med Erika och Niklas. Drömveckor med drömparet väntar!
  3. Augusti tänker jag släppa allt på mitt landställe i Loftahammar. Lägga korsord, fiska, åka båt, grilla en egenfiskad fisk och mysa i solstolen. 19 augusti fyller jag 25 år och tänker ha partaj. Ett riktigt bra partaj! Sedan ska vi fira Andrea och Marcus som gifter sig, och efter det Isabelle och Gustav som också ska bli man och hustru.
  4.  Avslutar sommaren med Lisa och Oscars bröllop i Italien. Vid Comosjön för att vara exakt.

Jag är så laddad för sommaren 2016! Har ni något härligt inbokat?

IMG_8546IMG_8179 IMG_5836 IMG_2752 IMG_1804 Henrietta_Fromholtz_Ibiza

Senare idag? Ett inlägg om mina baddräktsfavoriter i butikerna just nu!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Längtar!!!<3

    Erika 2016-05-20 11:40:19
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!