Älskade lördag.

Henrietta_Fromholtz IMG_8410 IMG_8413

Älskade lördag önskar jag att det gick att säga. Igår var alla ute och hade kul medan jag låg hemma och hostade upp mina lungor. Det var svårt att hålla tårarna inne. Inte på grund av en missad fredagsfest, utan för att jag är jäkligt trött på det här nu. Idag då? Sjuk. Frukost i soffan? Nej, vi har ingen. Mys i sängen? Luktar feber.

Nu blir det mer citrusfrukter, lakritsté och ipren. Och vet ni vad? Nu ska jag sluta prata om detta och gå och unna mig någonting fint på Acne Archives utförsäljning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Henrietta!

    Jag undrar var du har köpt din blåa pälsjacka/väst som du hade på ett bröllop förra sommaren? Ska själv på bröllop i sommar och tycker den är så himla fin! 🙂
    Tack för en grym blogg!

    Emelie 2016-05-21 13:55:35
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!