Veckans schema: Exklusiv glasslunch, nyheter och födelsedagsdrink.

Henrietta_Fromholtz

Foto: Lisa Höök

Måndag: Gissar på ännu en dag i sängen.

Tisdag: Förhoppningsvis är jag tillbaka på jobbet. Vid 11.00 vankas det lunch och exklusiv provsmakning av Häagen-Dazs Little Garden och efter jobbet ska jag förbi Emma S för att kika på nyheter. Och varför inte slå på stort när man är back on track? Jag avslutar middag hemma hos Ellinor och Philip.

Onsdag: Frukosten käkar jag på Miss Claras takterass där det hålls ett seminarium om Fashtech. Ska bli riktigt intressant! På kvällen är det invigning av appen Wolt och det lär ju bli en del go mat och trevligt häng. Tjoho!

Torsdag: Ännu ett frukostseminarium, men denna gång på Mindmakers PR. På lunchen möter jag upp Stella för att fota lite, samt springer förbi sviten på Anglais där jag ska få titta på lite skönhetsnyheter.

Fredag: Nufferton har lanseringsgfest och Klara styr födelsedagsdrink.

Lördag: Kusins konfirmation och släkthäng efter det.

Söndag: Som jag sa förra veckan – Bjud mig på brunch!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!