Vita byxor, mockajacka & Superga. Och jag lever. Äntligen!!

Henrietta_FromholtzHenrietta_FromholtzSuperga_Outfit_Henrietta Superga_Outfit_HenriettaHenrietta_Fromholtz_Metro_Mode

Jacka: Mango  _  Mini-väska: Mulberry  _  Byxor: Monki  _ Örhängen: Drakenberg Sjölin

Efter att ha legat hemma i sängen i en vecka har jag börjat tappa hoppet om mitt egna utseende. Därför bestämde jag mig idag för att göra mig lite fin (när jag skulle gå och handla) i hopp om att hitta tillbaka till min skönhet. Resultatet ser ni ovan och nu är jag inte längre orolig. Så mellan 15-16 var jag alltså och handlade lite mer läcker än vanligt. Vad tycker ni om mina nya jeans från Monki?

Kul att mina nya Superga fick invigas inne på Coop! Såg förresten att många frågade om skorna sist de syntes här, så här hittar ni dem!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!