Exklusiv glassprovning med Häagen-Dazs

Henrietta_Fromholtz_Metro_Mode

Idag var jag inbjuden till Häagen-Dazs exklusiva glasslunch som hölls på Miss Clara-terassen. Gott och väldigt passande då jag sedan förra onsdagen har hunnit ätit upp hela 3 stycken Häagen-Dazs-sorter. Jag har betat av Salty Carmel, Pralines & Cream och Dulce de leche, men idag fick jag och de tio övriga gästerna testa någonting helt nytt och som inte ens kommer att säljas här i Sverige. Lyxigt att jag fick vara med!

IMG_8460IMG_8454

Älskar Miss Claras terass! Senast jag hängde här grattade jag min Metro Mode-kollega Anja som lanserade sin första bok. Den här terassen är verkligen ett perfekt ställe för ”fotoviktiga” event och andra trevliga tillställningar.

Henrietta_Fromholtz_Sofie_Lundberg

Min fina vän Sofie var där såklart! Jag älskar när vi blir bjudna på samma event.

IMG_8473

Innan glassen blev det lunch.

IMG_8482

Lax, sallad och parmesan. Kan aldrig bli fel.

IMG_8485

Och detta smaskade vi i oss samtidigt som vi fick höra om glasstrender från bland annat Eskobars Frederik Zäll som är en del av Häagen-Dazs alldeles egna glassakademi.

Glassevent_Miss_Clara

Och efter det kom den exklusiva glassen som vi skulle få testa. Den skall tydligen bara säljas på Liberty i London och några fler ställen utomlands efter att vi fått smaka. Hihi!

IMG_8499

En med smak av aprikos och lavendel och en med lychee, hallon och ros. Väldigt speciella kombinationer! Det är ju så det ska vara nu för tiden.

IMG_8486IMG_8496

Medan jag ställde töntiga varumärkesfrågor var Bingo mer korrekt och frågade hur man skall göra om man vill få glassen att tina snabbt när man är riktigt riktigt sugen. 

Hagen-Dazs_Limited_Edition_Henrietta

Både jag och Sofie gillade den med aprikos bäst. Trevlig smak, lagom mycket lavendel och var perfekt sur efter en stund i munnen. Vi var båda överens om att det inte var någon Idol-mys-glass, men att den skulle sitta väldigt fint till en bättre chokladkaka när man har gäster.

Hagen-Dazs_Limited_Editionhenrietta_fromholtz_Glass
Tack Häagen-Dazs för en härlig första lunch efter en hel vecka hemma i sängen <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!