Hur glad kan man bli av falafel på golvet?

Falafel_Stockholm_MaxosIMG_8440 Henrietta_Fromholtz IMG_8442 IMG_8443

Ni som har följt mig på Snapchat de senaste dagarna (Så kul att ni är så många nu!!) har nog märkt hur otroligt lätt road jag varit. Skrattat så mycket att lungorna har velat hoppa ur och samtidigt tänkt på hur underbart det är att skratt kan ge människan så mycket! Jag har ju inte umgåtts med någon på snart en vecka och det är klart att jag skiner upp som solen och vill skoja om allt som går när någon kliver innanför dörren. Är faktiskt rätt imponerad av mig själv som har lyckats hålla humöret uppe trots detta elände.

Idag är jag på jobbet, men kände redan efter någon timma att det var en dag för tidigt. Jaja… När jag redan var på Wrapp kändes det för sent att trampa hemåt igen. Så nu sitter jag här, mår sådär och försöker hålla tempot. Och när det är klart ska jag springa på doftvernissage hos Emma S.

Vi hörs senare. Puss <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!