16.000 kr på Tiger och en kebab i magen.

IMG_8562

IMG_8553

Dagens färger har varit krämvit, dassig ljusrosa och matt grå. Mitt mående är också fortfarande rätt grått, men dagen i stort har varit riktigt fin. Ni som har mig på Snapchat vet redan detta, MEN jag gjorde två sådana sjuka kap idag. Jag sprang ned till Tigers utförsäljning (som tur nog ligger i samma hus som jag jobbar) idag för att hinna hugga lite godbitar innan stället öppnas för allmänheten. Alltså…. Jag är två så galet fina jackor rikare. En underbar päls som kostade hela 16.000 kr i butik och en kornblå rock á la 80/90-tal. Lite fler grejer blev det såklart också och ni ska få se allt i morgon.

Nu efter jobbet var tanken att jag skulle gå på Wolts lanseringsfest, dricka bubbel med Mallan och fira att hon nu har kört sitt sista race på Handelshögskolan. Istället ligger jag hemma i sängen och hostar med en kebab i min mage. Hur har er onsdag varit?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Yey kul med shopping! En fråga bara, skulle önska lite tankar om ekonomi. Alla har ju självklart olika men tänker med er nya lägenhet, alla möbler, sommarresor och shopping. Med tanke på all konsumtion i bloggar genellt tycker jag vore intressant med tankar om ekonomi 🙂

    Cissi 2016-05-26 20:19:12
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!