Hårinspiration från dagens modell.

Henrietta_Fromholtz

Det är så herrans mycket event nu för tiden att man tyvärr måste tacka nej till en himla massa trevligt som man egentligen gärna vill gå på. Tillställningar över lunchen är absolut det bästa för mig som jobbar väldigt mycket och idag sprang jag bort till Scandic Anglais för att kika på Moroccanoil nyheter. En himla massa skönhetsproffs och så träffade jag mina gamla Devote-kollegor Bianca och Jennifer.

moroccanoil_event

För övrigt så ska jag låta en frisör styla mitt hår så här till årets första bröllop. Hur vacker är inte denna här modellen? Så klassisk, men ändå tuff.

IMG_8574IMG_8577

Vi hörs senare <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Henrietta! Det vore skitkul och extremt lärorikt om du ville göra ett inlägg med typ 5 do’s and dont’s när det kommer till networking och mingel. Du är ju som vi förstått en mingeldrottning av rang!

  VF 2016-05-26 19:53:32
  Svara
 • Usch vilken ful bild på mig.. Känner mig riktigt fåfäng nu men kan inte du snälla ta bort den bilden?

  Så trevligt att träffa dig idag finis! 🙂

  Jennifer 2016-05-26 19:52:55 http://WWW.systrarnaq.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!