Min blåa Tiger

Henrietta_FromholtzTiger_Henrietta_FromholtzIMG_8622 Tiger_Kappa_Henrietta

Jag i min nya blå kappa som jag lyckades fynda på Tigers utförsäljning. 1000 kr och så blev den min. Gillar färgen och speciellt till ett par schyssta jeans, en vit krispig skjorta och solbränd hud. Ikväll skulle jag egentligen ta med mig Erika och åka ut till Solna för att gå på en middag hostad av Sandra Beijer. Sjukt coolt koncept där kockar från Strandvägen 1 ska laga mat hemma hos en helt vanlig familj, men tyvärr mår jag fortfarande inte bra. Borde egentligen inte ens vara på jobbet.

Men just nu går det inte riktigt att vara borta. Vi har börjat pumpa ut digitala annonser på alla stora sajter som Aftonbladet och samtidigt har takten på arbetet med vår PR-byrå ökat. Vi vill så snabbt som möjligt komma ut med någonting som får er att förstå hur bra Wrapp är och måste sätta idén i början av nästa vecka. Det händer så mycket kul på Wrapp nu och snart kan jag meddela någonting som kan göra fler av er väldigt glada. 

Okej…. Ingen lyx-middag i Solna. Hur lyxar jag till min kväll istället? Glass och filmen Babel!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!