Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min alldeles egna webshop!

Webshop

Har ni sett att jag gått och blivit med en helt egen webshop? Längst ned här i bloggen finner du den och där ser jag till att ständigt uppdatera med mina favoritgrejer inom både inredning, mode och skönhet. Jag försöker att inte bara tipsa om allt läckert som finns på NET-A-PORTER, utan mycket kommer från alla grymma budgetbutiker.

Så vill ni ha lite inspiration till shoppingen kan ni alltid scrolla ned till shopen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Henrietta Fromholtzs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!