Tisdagsbabbel: Espressoglass, hamburgare, franska lagen & thai.

cdd26fcf7e35e0d175e87230113be576_980x0_85_ns_v4

Fick syn på den här skönheten till glass eller kaffe här på Metro Mode. En espresso med skummad mjölk i en choklad-doppad glasstrut. Hur gott låter inte detta? Idag kan du endast köpa det i USA, men det lär väl snart komma till Sverige som alla andra amerikanska påhitt? Snälla snälla lös detta nu! Kika in #coffeeinacone på Instagram och låt dig läskas.

gina-tricot-party-express-900x507

Wrapps kund Urb-it levererar nu (i samarbete med Gina Tricot) hem utvalda partyplagg direkt till dörren. Hur nice grej?

Här kan ni kika närmre! 

342663-the-devil-wears-prada

Det finns en ny och grym lag i Frankrike. Nu är det nämligen olagligt för alla arbetsgivare att maila sina anställda efter arbetstid. Låter inte det härligt och fridfullt? Det hade aldrig funkat på Wrapp eller andra mindre bolag, men det vore ju en dröm. Jag blir ju alltid stressad när min chef mailar mig runt 23.00. Sedan så är ju inte jag bättre själv.

Här kan du läsa mer! 

410128_1920

Är du som Sofie aka Foodstories och älskar hamburgare mer än allt annat? Ta en kik på Flippin’ Burgers och Sneakersnstuffs nya samarbete! Dem har dels skapat en ny burgare bestående av bröd, kött, dubbla ostskivor, massa shoestring-pommes och ovanpå det en massa chilimayo som ringlas över allt. Det låter gött och du kan äta den på Flippin i juni. De har även tagit fram en klädkollektion med t-shirtar, hoodies och kepsar. Måste ha!

Här hittar du kläderna! 

Screen Shot 2016-05-30 at 19.56.53

Min favoritsajt Man Repeller levererar somrig street style och en somrig Spotify-lista. De bjuder faktiskt alltid mysiga och roliga artiklar som ni inte borde missa.

Kika här! 

pork-herb-salad11

Och veckans godaste recept då? Nu när jag är sjuk är det mycket thai som serveras här hemma och det går lixom inte att få nog av alla starka grytor. Den här ”Thai herbs and pork salad” låter både smaskens och är enkel att göra.

Här finner ni receptet! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!