En natt på sjukhuset.

IMG_9942

Så här glad var jag klockan 14.00 på Nordea innan vårt marketing-möte. Jag visste inte då…

IMG_9948

…att jag skulle ligga med sladdar över hela kroppen på Sankt Görans sjukhus någon timma efter. Inte lika glad. Testerna visade en orimligt låg puls och läkaren ville behålla mig över natten för att kontrollera mitt hjärta.

IMG_9981

Ush… I mitt huvud såg jag bilder av mig själv på en strand med en pacemaker under huden. Värsta natten på länge. Har varit väldigt jobbigt att ligga på en avdelning där det bara befinner sig äldre människor med grova hjärtproblem… Men nu fick jag precis reda på att jag kommer få åka hem och fortsätta leva med en lite lägre puls än andra.

Ligger just nu i min sjuksäng, läser danska ELLE (Johan trodde att jag förstår mig på danska) och väntar på ett sista besök av läkaren.

Vi hörs när jag är hemma igen <3 Ps. Tack för alla fina Snaps och sms. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej, jag har haft liknade problem med låg puls. Hur låg var din puls och fick du några tips av läkaren? Krya på dig

    Victoria 2016-06-01 21:23:42
    Svara
  • Gu så skönt att höra att allt är bra. Hoppas du ska må bättre nu <3 och grattis till lägenheten förresten 🙂 Brukar ju aldrig kommentera här, ska bli bättre på de. Läser varje dag 🙂 ta hand om dig. Stor kram!

    Julia 2016-06-01 10:56:41 http://www.nouw.com/familydaylife
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!