Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En natt på sjukhuset.

IMG_9942

Så här glad var jag klockan 14.00 på Nordea innan vårt marketing-möte. Jag visste inte då…

IMG_9948

…att jag skulle ligga med sladdar över hela kroppen på Sankt Görans sjukhus någon timma efter. Inte lika glad. Testerna visade en orimligt låg puls och läkaren ville behålla mig över natten för att kontrollera mitt hjärta.

IMG_9981

Ush… I mitt huvud såg jag bilder av mig själv på en strand med en pacemaker under huden. Värsta natten på länge. Har varit väldigt jobbigt att ligga på en avdelning där det bara befinner sig äldre människor med grova hjärtproblem… Men nu fick jag precis reda på att jag kommer få åka hem och fortsätta leva med en lite lägre puls än andra.

Ligger just nu i min sjuksäng, läser danska ELLE (Johan trodde att jag förstår mig på danska) och väntar på ett sista besök av läkaren.

Vi hörs när jag är hemma igen <3 Ps. Tack för alla fina Snaps och sms. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej, jag har haft liknade problem med låg puls. Hur låg var din puls och fick du några tips av läkaren? Krya på dig

    Victoria 2016-06-01 21:23:42
    Svara
  • Gu så skönt att höra att allt är bra. Hoppas du ska må bättre nu <3 och grattis till lägenheten förresten 🙂 Brukar ju aldrig kommentera här, ska bli bättre på de. Läser varje dag 🙂 ta hand om dig. Stor kram!

    Julia 2016-06-01 10:56:41 http://www.nouw.com/familydaylife
    Svara

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind