Att blunda för sitt mående.

IMG_8818 IMG_8816

 Så här har jag sett ut idag. Chill mode de luxe! Ni är många som frågar om min gråa mocka och den kommer från Mango. Spring dit!

Idag har jag inte gjort som jag kanske borde. Började morgonen på Asplunds där Marville höll pressfrukost. Drack en grön smoothie, fick gott morgontugg med fina tjejer och kikade på godbitar från Marvilles höstkollektion. Efter det sprang jag bort till Wrapp och hade ett möte med mitt fantastiska marketing team och efter det blev jag hemskickad. Jag jobbar med så otroligt fina människor som verkligen bryr sig om sin omgivning. Enligt dem är jag duktig på att blunda för mitt mående och att jag har dålig känsla för vad som är viktigast. Det stämmer, men jag gillar verkligen inte att vara svag.

I morgon är det fredag och det första dagen på en fin långhelg. Jag hoppas verkligen att jag mår bättre och kan njuta av dessa dagar. Fick hem en blommig klänning från Modin & Åkerlind som jag gärna vill inviga och så hade jag gärna rört fläsket i form av en promenad runt djurgården. Har knappt tagit ett steg på två veckor och det kliar verkligen i mina fingrar nu.

Vi hörs senare för nu ska jag käka TACOOOS <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Ta hand om dig! Du är det viktigaste du har

  Cissi 2016-06-02 23:15:09
  Svara
 • Är precis likadan & hade en rejäl lunginflammation MEN fortsatte såklart ändå köra på tills de var nära på att behöva lägga in mig med medicin i blodet…
  Det är så himla lätt att säga till någon annan att ta det lugnt, att någon annans uppehåll från träningen inte förändrar kroppen, att det är smart att vila & då bli frisk fortare etc etc, men så jäkla svårt att säga det till sig själv & känna att det är okej! Dock har jag börjat ta det säkra före det osäkra nu vilket visat sig vara mycket smartare 🙂 Så med detta flum sagt; ta hand om dig & vila de där extra dagarna så att du blir frisk på riktigt istället för att sedan behöva vila tre ggr så länge 😀 Krya på dig!

  Ida 2016-06-02 19:19:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!