Frukost med Marville

IMG_8788

I går började jag dagen på Asplunds där Marville höll en liten pressfrukost. Jenny Holmén som grundat märket presenterade sommarens kollektion samt vad vi kan vänta oss från Marville i höst. Så mycket fint! Jag ville typ ta med mig allt på stången hem, och speciellt den randiga sidenskjortan. Eller nej. Typ alla skjortor. Nu när jag har tänkt att rensa min garderob i samband med flytten kommer jag fylla med den ett gäng Marville-skjortor. Behöver fler snygga basplagg att matcha till alla mina crazy byxor som ligger och ruttnar i garderoben.

IMG_8824IMG_8826

Martina är redan ägare till den fina randiga skjortan. Hej jag vill också ha!

IMG_8797

Den här hatten var också en hit.

IMG_8794 IMG_8790

Den perfekta kavajen med de perfekta shortsen.

Marville_blus Marville_Skjorta

Mysig morgon med ett mysigt gäng!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!