Outfit och Budapest.

henrietta_fromholtz_budapest

Hej finingar! 

Förlåt för jordens sämsta uppdatering, men ni fattar nog att det är fullrulle här borta i Budapest. Idag har vi skjutit med en AK-47a och lite andra farliga pistoler, ätit lunch nere vid floden, myst på spa och strosat runt på stan. Nu sitter jag med en turban på hotellrummet och laddar inför kvällens middag och partaj. Längtar typ till att få spendera pengar, det är ju skämt-billigt här borta. Det är nästan att man börjar skratta när man får in notan.
Vet ni vad? I morgon är jag back on track och tills dess kan ni följa mig på Snapchat och Instagram(klick!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!