AW16, talangfulla kvinnor och återhämtning efter Budapest.

Budapest_Henrietta_Fromholtz

Vi har landat, jag lever och har precis kommit innanför dörren. YEEJ! Det känns verkligen som om jag har varit borta i en hel vecka och att min kropp har blivit misshandlat av en sten. Annars då? Jag är rätt förbannad och ledsen. Kan verkligen inte hitta mitt ena minneskort och jag har letat som en galning nu i 20 minuter. Har hällt upp och ned på varenda väska, plagg och sko…..Ska min ”helg på bild” som publiceras på måndagar bli komplett måste jag hitta det snart…

Möhippa_Budapest

Jaja.. I morgon är det ju ledigt och livet är därför lite extra härligt. Kortveckor är väldigt trevligt och så här ser mitt schema ut just nu:

Måndag: Johan och jag ska unna oss en godare lunch, ta en långpromenad, kika på möbler och avsluta dagen med en bättre middag utanför vårt temporära hem.

Tisdag: Jag är tillbaka på jobbet och så håller jag både tummar och tår för att jag kan gå och träna för första gången på 1 månad. På kvällen har jag bestämt mig för att titta på nya Beck som alla säger är så himla bra. Älskar Beck!!

Onsdag: Jag ska på visning av Thomas Sabos AW16-kollektion på Miss Clara (som alltid) och hänga på Wrapp som varje dag. På kvällen springer jag bort till Vassa Eggen för att ta en AW med nätverket Women With som min vän Caroline Lidman nyligen har startat. Nätverket ska samla ett gäng talangfulla kvinnor från olika branscher och när vi ses skall det utbytas erfarenheter, råd och inspiration. Grym grej Caroline!

Torsdag: På dagen kör jag pressfotografering med Wrapp och på kvällen står jag och njuter på Dramaten Terrassen där Bouger och Foodora styr AW.

Fredag: Spännande lunch med spännande person, CHILLA och återhämta mig från helgens möhippa.

Lördag: Jag skall fira min fina vän och Metro Mode-kollega Linn och det gör jag hemma hos henne med en mun full av brunch.

Söndag: Mycket skall fixas! En hel del grejer till alla bröllop som jag ska gå på i sommar. Alltså klänningar, skor, smycken och presenter. Jag måste även köpa fler möbler eftersom vi flyttar in på Skeppargatan om exakt 1,5 vecka. 

Än så länge en lugn och skön vecka, men jag vet hur mitt schema kommer se ut när det är tisdag. NU —> Thaimat, godisbuffé och film. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!