De perfekta partyklackarna.

Fest_Klackar Klackskor_henrietta

1107131040_1_1_3

Budapest är inte känt för sin shopping, men har du tid kan du hitta en hel del trevliga vintage-butiker. Vi hade tyvärr inte den här tiden och hann endast springa in på de stora kedjorna som vi har här hemma i Sverige. Gillar vanligtvis inte Bershka, men hur fina är inte dessa klackar som jag köpte i lördags? Blev galen på mina monsterklackar första kvällen och fick köpa dessa som en lösning till lördagen.

Här hittar ni dem!

Förlåt för sjukt dålig uppdatering dessa dagar. Jag måste lära mig det här med att blogga och resa på samma gång. I morgon är jag tillbaka på både Wrapp och här på Metro Mode <3 

Jag gillar er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!