Listan om min karriär.

Vad ville du bli när du var liten?
Efter att min familj sagt att jag skulle passa som stadsminister ville jag bara bli det. Innan jag blev så kaxig ville jag bli dagisfröken för att kunna leka med alla barn.

1936522_255116430564_6276006_n

Vad trodde du att du skulle bli när du var tonåring?
Att jag skulle bli festfixare á la Bindefeldt och rodda partyn där en röd matta ingick.

Gick du någon nishad gymnasielinje?
Nej, jag gick Tvärs som är en specialare på Samhällslinjen. Studierna var upplagda likt en universitetslinje med fria timmar och inga prov.

Vad hade du för betyg?
Jag hade 5 MVGn, 2 IG, 5 G och resten VG. Slarvmaja!! När jag gick ut högstadiet snackar vi helt andra betyg…

910_105238660564_6411_n

Vilka var dina bästa och sämsta ämnen?
Jag var grym på Psykologi, Foto, svenska och historia. Psykologi var väldigt naturligt för mig då jag ÄLSKAR att läsa människor och beteenden, och så älskade jag att få grotta ned mig i mitt egna liv. Hitta anledningar till varför jag är som jag är, varför jag reagerar på sätt som jag gör och så vidare. Minns att jag skrev en lång historia om hur jag ända sedan åren som bebis växt upp med enorma krav från min omgivning och hur min lärare Totte fällde tårar efter att ha läst den. Ska försöka hitta den texten!

Sämst var jag egentligen inte på någonting, men det jag helt och hållet sket i var Filosofi, Italienska och Matte.

Utbildade du dig efter gymnasiet?
Nej, direkt efter flyttade jag till Finland och levde Hockeyfru-livet och efter det flyttade jag till Stockholm och började jobba på reklambyrån Abby Norm. Sedan blev jag klok och började plugga på Berghs direkt. Minns att en elev på Berghs sa att jag aldrig skulle fixa studierna utan en universitetsutbildning i ryggen, men där hade hen himla fel.

374685_10151013608500565_154117357_n

När jag jobbade på Accezorice i Linköping.

Vilket var ditt allra första jobb?
Jag jobbade hos min pappa, sålde en herrans massa kameror och framkallade bilder. Att jag kan framkalla filmrullar, det visste ni inte va? Sedan hade jag några ströjobb som inte var bra, men mitt första riktiga jobb utan pappa var på Abby Norm.

Vad har du mer haft för yrken?
Jag har stått i smyckesbutik och krängt, jobbat som kommunikationsansvarig på ett chafsnätverk och i en månad serverade jag öl och köttbitar till fulla män på en pub.

581560_10153281819440565_1137612592_n

Bild från min andra dag på Berghs.

När hamnade du i den banan du är i idag?
Vintern 2012 sa Thomas Strandh, VD på Priest PR, att jag skulle kunna bli en hejare på det här med PR. Jag satt då i receptionen på Abby Norm och han var alltid så go mot mig när han kom dit för att ha möte med mig chef. Jag fick sedan träffa hans PR-gäng, höra mina reklam-kollegors peppande röster och sedan bestämde jag mig för att testa Berghs. Jag kom in och efter det är jag kvar.

Vilken är stunden då du liksom visste att du är på rätt väg?
Första dagen på Berghs då mitt personliga brev spelades upp i högtalarna inför alla andra elever. Då fattade jag att jag var helt rätt. Får typ rysningar på armarna när jag tänker på den känslan.

11264894_10156060490905565_3438722159041128084_o

Vad brukar du få höra att du är bra på i ditt jobb?
Att jag har en kreativ ådra, är en grym nätverkare och väldigt ambitiös. Och vad ärambitiös då? Det jag ger mig in i blir verkligen en del av mitt liv. Jag tror ni fattar vad jag menar då Wrapp har blivit lite av mitt andra namn. Sedan får jag ofta höra att jag sprider energi och är duktig på människor. Det tycker jag är en väldigt bra komplimang och viktig egenskap.

Vilka är dina sämsta sidor på arbetet?
Jag stressar upp mig extremt lätt och tror att min To Do-list är 100 gånger längre än vad den egentligen är.

12370670_10156367963295565_3149850362844355295_o

Tre saker du är extra stolt över att du gjort i ditt jobb?
Lansering med Nordea och Entercard, vågat ta stora kliv framåt och gått från Community Manager till Marketing Manager på 1 år, samt att jag har skaffat mig ett extra jobb i form av den här fina bloggen. Att jag lyckas kombinera blogg och ett intensivt jobb är jag himla stolt över.

Vad går ditt jobb ut på mest?
Allt inom marknadsföring typ. Koordinera vårt markandsteam, se till att alla våra egna kanaler rullar och utvecklas, samarbetet mellan Wrapp och våra partners, samarbetet med vår PR-byrå och skriva en himla massa. Just nu jobbar jag fram ett bättre ambassadörsprogram, igår korrigerade jag en budskapsplattform och för fem minuter sedan satt jag med sälj-teamet för att se hur jag kan underlätta deras försäljning i form av att erbjuda varumärken utrymme i vår marknadsföring.

Vad skulle du vilja jobba med om du inte gjorde det du gör nu?
Jag skulle gärna jobba med att inreda hotell eller vara skådis.

DSC_7365

Bild: Stella Cocozza 

Vad tror du skulle vara det sämsta jobbet för dig?
Tror livet i finansvärlden skulle vara Zzzzznark för mig. Tråkigt, manligt och stelt.

Vad gör du om fem år?
Då jobbar jag som marknadschef på ett spännande bolag, har utvecklat bloggen till något större, skrivit en bok och föreläser.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!