Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Super-lunch med Creative Headz

Vissa dagar har äter man bättre luncher än vanligt…

IMG_9815Blommor_Dukning_EventIMG_9828IMG_9814Frida_Fahrman

ostron IMG_9845 Ostron_Stockholm_Pocket Creative_Headz_event Chark_Stockholm IMG_9874cupcakes

Bilden snodde jag från Frida Fahrman.

Henrietta_Fromholtz_cupcake

Igår var jag på Pockets balkong där de underbara tjejerna på Creative Headz hade styrt upp en riktigt trevlig vår- och nätverkslunch. Bra luncher är härliga, men vissa bra är då fasen härligare än andra. Jag lunchade med Creative Headz VD Joceline för några veckor sedan och vi klickade direkt. Väldigt osvensk, öppen och inspirerande, precis som den här torsdagslunchen. Vi bjöds på ögongodis till blomsterarrangemang, mumsiga ostron, chark och en god sallad. Till efterrätt fick vi varsin Creative Headz-cup cake som jag tyvärr var tvungen att släpa med mig till kontoret för att hinna till ett möte.

Ända sedan jag flyttade upp till Stockholm för några år sedan har jag letat efter ”min” frisör. Tyvärr har jag inte hittat hen och har därför hoppat runt en hel del. Jag är mån om att känna mig hemma och efter att nu ha träffat Jossan och hennes syster som grundat Creative Headz känner jag mig lugn. Jag har äntligen hittat mitt ställe!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind