Super-lunch med Creative Headz

Vissa dagar har äter man bättre luncher än vanligt…

IMG_9815Blommor_Dukning_EventIMG_9828IMG_9814Frida_Fahrman

ostron IMG_9845 Ostron_Stockholm_Pocket Creative_Headz_event Chark_Stockholm IMG_9874cupcakes

Bilden snodde jag från Frida Fahrman.

Henrietta_Fromholtz_cupcake

Igår var jag på Pockets balkong där de underbara tjejerna på Creative Headz hade styrt upp en riktigt trevlig vår- och nätverkslunch. Bra luncher är härliga, men vissa bra är då fasen härligare än andra. Jag lunchade med Creative Headz VD Joceline för några veckor sedan och vi klickade direkt. Väldigt osvensk, öppen och inspirerande, precis som den här torsdagslunchen. Vi bjöds på ögongodis till blomsterarrangemang, mumsiga ostron, chark och en god sallad. Till efterrätt fick vi varsin Creative Headz-cup cake som jag tyvärr var tvungen att släpa med mig till kontoret för att hinna till ett möte.

Ända sedan jag flyttade upp till Stockholm för några år sedan har jag letat efter ”min” frisör. Tyvärr har jag inte hittat hen och har därför hoppat runt en hel del. Jag är mån om att känna mig hemma och efter att nu ha träffat Jossan och hennes syster som grundat Creative Headz känner jag mig lugn. Jag har äntligen hittat mitt ställe!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!