Tisdagsbabbel: Champagnepistolen, Instagram-rumpor & en biff stroganoff.

champagne-gun-featured

Veckans töntigaste pryl: Champagnepistolen. Funkar med alla varumärkens magnumflaskor och kan användas vid både vanlig servering och skumpadushen.

 Är du sugen kan du beställa den här!

image

Om jag ska testa att äta ett annat kvällssnacks än godis går det inte att byta ut det söta totalt och börja käka raw food. Det måste vara något som smakar sött. Hur gott låter inte toast + mandelsmör + äpple + kanel?…

Ett. Rosta en brödskiva
Två. Bre på mandelsmöret.
Tre. Lägg sedan på äppleskivor på och strö över kanel. GOTT!

Screen Shot 2016-06-14 at 10.54.04

Bild lånad av Natasha Oakley

Jag har fastnat för en grej och jag är säkert inte ensam om det. Det är en herrans massa rumpor på Instagram just nu och det verkar ha gått och blivit en ny trend. Med tanke på detta ramlade min hjärna in på det här med gamla Instagram-trender och jag kommer typ inte på några. Hjälp mig! Snygga juicer, welfien och vad mer?

Vad tycker ni annars om alla rumpor på Instagram?

Screen Shot 2016-06-14 at 08.59.46

Veckans godaste recept kommer från I am a foodblog. En lyxig biff stroganoff! Typ min torsdagsmiddag.

Fione-Bench-Brass-Retro

Jag vill avsluta med den här fantastiska dagbädden i sammet från Ruth & Joanna. VILL HA!

Här kan man köpa den. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!