Flytten, presenter & en bättre ”flyttpizza”

Hej älsklingar! Jag lever trots en ganska kaotisk gårdag.

Henrietta_Fromholtz_lägenhet

Jag ska dock inte klaga alldeles för mycket, vi fick nämligen hjälp att flytta och bära ALLT av ’Flyttfirma i Stockholm’Vilka killar! Försökte bjuda på fika i form av bananer och något gott att dricka, men de ville bara bära. Måste uppmärksamma att vi inte har någon hiss och bor på våning 3 (!!) Till dig som ska flytta vill jag verkligen rekommendera att anlita Flyttfirma i Stockholm. Bra pris och så går det förbaskat snabbt.

Henrietta_Fromholtz

Jag hjälpte såklart till och efter en herrans massa omgångar från bil till lägenhet kände jag mig rätt färdigtränad för dagen.

henrietta_Fromholtz_Flytt

Och sedan kom det lite inflyttningspaket från gullisar som ville gratta.

Henrietta_Fromholtz_Lägenhet

Hej så gott! Kaffe och vin – det enda jag behöver innan vi lämnar Stockholm för bröllop i helgen.

IMG_9813

Just nu är dessa flaskor det enda vi har i kylskåpet och de spar vi till balkongen ska invigas på söndag. Hoppas jag i alla fall.

Efter flytt och svett sprang jag bort till Haymarket för lite yoga tillsammans med mitt älskade FitnessCollection och Grounded Factory. Det var en perfekt paus för min stressade hjärna. Bilder får ni senare!

Italienskt_Stockholm_Henrietta

 Efter det åkte jag hem till Johan som stod och packade upp i lägenheten. Fredrik Stork satt bredvid med en ölburk i handen och tjatade om mat, så vi pausade där och sprang bort till Ciao Ciao runt hörnet.

IMG_9850

Felicia och Max var också hungriga och sugna på häng.

IMG_9854

Bättre en flyttpizza på golvet? Helt klart!

Italienskt_Stockholm_Henrietta

Johan käkade en svamppasta med massa ost som var otroligt svår att hålla kaffeln ifrån.

Vet ni vad? Det känns galet bra att äntligen vara tillbaka på Östermalm efter några månader på Kungsholmen. Jag tycker det ska bli otroligt kul att låta er följa med mig på min inredningsresa, jag kommer verkligen behöva ert smakråd.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!