FitnessCollection på Haymarket

Min flyttonsdag bestod ju som sagt av en del svett och så en middag på Ciao Ciao. Men jag glömde visa er den välbehövliga och fantastiska paus jag tog emellan.

Fitness_collection

Mitt älskade FitnessCollection (som jag är ambassadör för) hade styrt upp en kväll med yoga och middag tillsammans med Grounded Factory. Snyggaste yogamattorna + bästa träningsappen i världen = Perfect match!

Haymarket_yoga_Henrietta_Fromholtz

Vi bjöds på goda juicer och fina raw cheese cakes. Jag är ju mer för sådant med socker i, men dessa var faktiskt väldigt mumsiga.

Henrietta_Fromholtz_Yoga

Eller så var jag bara trött som en räv efter en hel dag bestående av flytt. Vad är inte gott då?

DSC08865

Och så bjöds det på häng av bästa slag. Hej Julia!

Henrietta_Fromholtz_anja_Forsnor

Och Anja och Iman som jag gillar så mycket. Det är alltså dessa två super-kvinnor som har grundat Grounded Factory. Och Anja känner ni säkert igen här från Metro Mode.

Henrietta_Fromholtz_yoga

Jag har ju bara yogat två gånger tidigare, en gång med Julia på Altromondo och en gång på Social Media Gala och Josefine Bengtsson. Jag kände mig lite osäker innan vi satte igång och såg därför till att göra mig hemmastadd.

DSC08833FitnessCollection

Johan skrattade högt när han fick se den här bilden då den verkligen är SÅÅÅ otroligt olik mig. Henrietta Fromholtz i en seriös och harmonisk yoga-pose? Önskar detta vore vardag för mig.

Yogamatta_Henrietta

Yogan var galet jobbig och jag skämdes över att jag inte orkade stå kvar i alla positioner. Jag avskyr ju när jag inte kan vara bäst och det är verkligen någonting jag måste träna bort. Varför ska man skämmas över saker och ting?

IMG_9836

Namaste! Innan yogan hade Anja tipsat mig om att välja matta efter smak…

DSC09006

För när yogan var över fick vi alla ta med oss vår matta hem. YEJ! FitnessCollection har ju ett enormt yogautbud, så nu när jag yogar kan jag alltså ha med mig min helt egna matta.

Nu kör vi igång med träningen igen! Men först – Bröllopshelg i Linköping!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!