Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En pizza skulle vara gott..

IMG_0906Gårdagens bröllop var helt fantastiskt. Massa kärlek, tårar, skratt, god mat, bästa vänner och dans till svetten rann. Ni som följer mig på Snapchat förstår nog vad det är för status på mig idag… Det var länge sedan jag gick så mycket all in som igår. Jag hade ju party-ansvaret vid mitt bord, så det fanns inte tid till att chilla. Höll även ett litet tal också som blev toppen.

Nu sitter jag i bilen med Malle och Johan, lyssnar på Alex och Sigge och går igenom alla bilder som jag tog igår. Ikväll blir det inte många knop i lägenheten, jag får börja packa upp lådorna i veckan istället. Måste göra det eftersom vår nya soffa levereras i morgon. YEJ!

Annars då? Ikväll får ni ett inlägg om Johans födelsedag och fram till dess kan ni ju alltid läsa om min vecka i Ibiza. HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind