En pizza skulle vara gott..

IMG_0906Gårdagens bröllop var helt fantastiskt. Massa kärlek, tårar, skratt, god mat, bästa vänner och dans till svetten rann. Ni som följer mig på Snapchat förstår nog vad det är för status på mig idag… Det var länge sedan jag gick så mycket all in som igår. Jag hade ju party-ansvaret vid mitt bord, så det fanns inte tid till att chilla. Höll även ett litet tal också som blev toppen.

Nu sitter jag i bilen med Malle och Johan, lyssnar på Alex och Sigge och går igenom alla bilder som jag tog igår. Ikväll blir det inte många knop i lägenheten, jag får börja packa upp lådorna i veckan istället. Måste göra det eftersom vår nya soffa levereras i morgon. YEJ!

Annars då? Ikväll får ni ett inlägg om Johans födelsedag och fram till dess kan ni ju alltid läsa om min vecka i Ibiza. HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!