Drömlikt från Dagmar, gräddig pasta & sjukt bröllop.

Dags för lite tisdagsbabbel!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Är det någonting jag måste ha nu så är det banne mig Hannas klänning från Dagmar!

yayoi-kusama-louisiana-museum-of-modern-art-designboom-53

När jag inte gosar runt i solen med en mjukglass i sommar tänker jag åka till Moderna Museet och kika på häftig konst av Yayoi Kusama. Jag är ingen Museum-tjej, men när det bjuds på konst likt hennes är jag megapepp!

Här kan ni boka biljett!

Black-Spaghetti-with-Mushrooms-and-Parmesan-1

En rätt jag tänker laga fort vårt kök syns under alla flyttlådor är: Svart spagetti (så fint tycker jag) med massa olika svampar, vitlök, vårlök, scharlottenlök, smöööör, socker, salt, vispad grädde, kycklingbuljong och en herrans massa parmesan.

Här har ni receptet!

Screen Shot 2016-06-20 at 15.02.03

 Jag har nu i snart en vecka suttit och dreglat över Oscar Engelberts och Giovanna Battaglias bröllop i Capri. Jag har nu börjat räkna på hur många kronor jag måste lägga undan varje månad för att kunna få ett bröllop som jag i alla fall nöjer mig med. Efter att ha sett detta vill jag ha ALLT!!

Kika in hashtagen #gioandoscar 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!