Mina sommarplaner: Bli fattig på mat, bröllop & 25 bast.

Snodde listan av Sandra.Ocean_Club_Marbella

Planer för sommaren?
Eftersom jag jobbar på ett mindre bolag är det inte helt lätt att få till en ordentlig semester, men jag ska verkligen försöka koppla bort allt som heter Henrietta på Wrapp i några veckor. I mitten av juli cabar jag och Johan ned till Palma, och på vägen ned stannar vi till i Lyon för att äta gott och Barcelona för en och annan drink på en härlig takbar. Väl i Palma får vi besök av kära vänner och i ca. två veckor tänker vi kombinera beach club-häng med vandring i berg, öns bästa tapas med omtalad Michelinkrog, och Sangria på Cuba med galen dans på Pacha. Förhoppningsvis löser vi även båten över till Ibiza och fest på Lío. I augusti blir det mer bröllop. En kanonsommar helt enkelt!

Road_trip

Något du vill, men inte helt planerat?
Åka på road trip med Mallan. Fler vänner är självfallet välkomna att hänga med! Vi pratade precis vid och sa “Vi gör någonting som känns väldigt otypiskt oss… Typ åka söder ut med ett endast ett tält och liten väska”. Planerna skall smidas nästa veka.

Hur länge ska du vara ledig?
Jag tar två veckor i juli/augusti och sedan hugger jag lite strö dagar här och där när det är lugnt på kontoret. Måste spara några dagar till jag åker till Italien i September. Bloggen får jag dock aldrig ledigt från, men kanske minskar antalet inlägg om dagen.

Skärmavbild 2015-11-29 kl. 14.58.20

Vad ser du mest fram emot?
Äta långa och goda middagar på terassen i Palma, lägga korsord på bryggan i Loftahammar och upptäcka platser jag tidigare aldrig sett.

Marbella_Ocean_Club

Vad kommer du köpa inför semestern?
Ett par snygga badtofflor och en riktigt vass strandväska.

Kommer du bli brun?
Jajjemän! Tänker bli brun som en pepparkaka.

Palma_guide_Henrietta_Fromholtz

Vad kommer du äta?
Tapas, massa vit fisk, musslor och grillade grönsaker.

11722053_10205507151531785_4871707289000123886_o

Vad kommer du dricka?
Tinto de verano, mycket vatten, espresso martini och syrliga drinkar.

Ibiza_Henrietta_Fromholtz

Vad kommer du ha på dig?
Vitt vitt vitt, mycket svala skjortor och snygga baddräkter. Typ bara snygga baddräkter.

Det här lyssnar jag på i sommar:
Fredagspoddens sommarspecial, sommarhits från min Soundcloud och ljudet av surrande vänner som diskuterar livet.

Italien_Henrietta_Fromholtz

Vad oroar du dig för?
Att vädret inte blir som jag vill och att jag inte kan släppa jobbet till 100 %.

Vad kommer du lägga mest pengar på?
Mat och inredning till lägenheten.

Henrietta_Fromholtz_Bröllop

Hur tänker du rivstarta efter semestern?
Med en herrans massa reunion-träffar. Jag fyller 25 (!!) och det skall firas med stor fest,  inflyttningsparty blire också, och så misstänker jag att det blir en hel del bloggrelaterade happenings. Kan det bli bättre? Ja! I September åker jag och Johan till Como för att fira kärleken mellan Lisa och Oscar som gifter sig. Härligt med sensommar ibland!

Hur ser er sommar ut? Kommer jag stöta ihop med några av er? När jag var i Palma i påskas träffade jag på några. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Låter hur härligt som helst! 🙂 ska också till palma 2 veckor i slutet av juli/början av augusti med min sambo samt en weekend till Italien 🙂

    Malin 2016-06-23 09:40:12
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!