Min MELI har fått sin plats!

IMG_1526

Nu har den här lille brickan anlänt och det känns sjukt knasigt att mitt och Johans namn står på samma dörrlapp. WIIIIE! Så nu är i alla fall dörren klar.

IMG_1533

Ikväll har jag sett så här sketen ut. Jag hade egentligen tänkt gå träna efter jobbet, men jag kände att det var på tiden att ta tag i några av alla mina klädhögar. Känns galet bra nu i efterhand.

Psst! Det är den här flytten som gör mig lite sämre här på bloggen. Lovar att vara tillbaka till helgen!

IMG_1537

Runt 20.00 kom mammsen och pappsen förbi för att kolla in lägenheten. Då fick jag ett ryck och testade att ställa min älskade MELIMELI-soffa i alla positioner som är möjligt. Det här varianten var väldigt fin, och jag testade även att ställa den mitt i rummet samt mitt emot öppna spisen, men….

IMG_1544

Den här klassiska varianten mot väggen gör soffan ta mig fasen bäst. Så svensk och tråkig, men den här lägenheten är inte helt lätt när det kommer till att placera soffan lämpligt med TVn.

Till det positiva: Hur fina är inte bordet och ”MELI” tillsammans? Under dessa ting skall en ljus persisk matta ligga och övriga möbler har vi inte alls bestämt. Så många tankar som snurrar nu och jag behöver er hjälp. I morgon tänkte jag be er lägga en röst på allt från sideboards (vi behöver 2 olika) till lampskärmar. Så kika gärna in då skruttisar!

Nu ska jag slänga mig i sängen och leta snygga sängbord. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vart kommer soffbordet ifrån?

  Thelma 2016-12-08 00:21:25
  Svara
 • Jag är inne på att köpa samma soffa, tänkte bara höra hur ni tänkte kring storleken? 🙂 Min lgh har ett kombinerat vardagsrum/matrum/kök. Jag antar att detta är den kortare längden? Jag har varit sugen på 2.40 men vet inte om den kommer se för intryckt ut. Ni verkar ju ändå ha ett väldigt stort rum, så hur kommer sig det att ni valde den mindre varianten? 🙂 (min lgh är definitivt mindre än er!)

  tack för hjälpen

  Alice 2016-11-04 09:47:11
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!