Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Smart med Nividas

Kom ni ihåg det HÄR inlägget? Ett YouTube-klipp på när jag testar glasögon och ber er om smakråd. Då ville jag ha allmänna tips samt er åsikt om två glasögonpar från Nividas jag dog lite för. Det roliga var att alla efter det inlägget fortsatte tipsa om Nividas och därför slog jag till på ett av dem i veckan. Jag har tidigare ett par med mörk ram och nu har jag dessa genomskinliga godingar att bryta av med. Lovley! 

Henrietta_Fromholtz_Nividas

Henrietta_Fromholtz_Nividas

Vad gör ni ikväll? Jag inviger min soffa, letar efter ett matbord som kan platsa i lägenheten och går igenom ASOS klännings-utbud. Gosh! Jag vill ha ALLT! Varför får man alltid ett sådant shopping-sug när man absolut inte har råd att köpa något? Jag kan ju om jag vill, men nu måste alla pengar gå till lägenheten, och det är just den grejen som är lite farlig. Så tråkigt att vara så hård lixom…. Jaja, i morgon är det helg och det ska bli s k ö n t. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry