Smart med Nividas

Kom ni ihåg det HÄR inlägget? Ett YouTube-klipp på när jag testar glasögon och ber er om smakråd. Då ville jag ha allmänna tips samt er åsikt om två glasögonpar från Nividas jag dog lite för. Det roliga var att alla efter det inlägget fortsatte tipsa om Nividas och därför slog jag till på ett av dem i veckan. Jag har tidigare ett par med mörk ram och nu har jag dessa genomskinliga godingar att bryta av med. Lovley! 

Henrietta_Fromholtz_Nividas

Henrietta_Fromholtz_Nividas

Vad gör ni ikväll? Jag inviger min soffa, letar efter ett matbord som kan platsa i lägenheten och går igenom ASOS klännings-utbud. Gosh! Jag vill ha ALLT! Varför får man alltid ett sådant shopping-sug när man absolut inte har råd att köpa något? Jag kan ju om jag vill, men nu måste alla pengar gå till lägenheten, och det är just den grejen som är lite farlig. Så tråkigt att vara så hård lixom…. Jaja, i morgon är det helg och det ska bli s k ö n t. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!