Söndagstankar & jobba dygnet runt

IMG_1570 IMG_1573 IMG_1576 IMG_1579

Hej mina raringar! I skrivande stund sitter jag och jobbar på balkongen, två härligheter på en och samma gång. Många av mina vänner kommenterar ofta det här med att jag nästan alltid jobbar, och jag fattar att det kan se illa ut. Men har man valt att jobba med kommunikation så funkar det så, och speciellt på en startup där man inte har personalstyrkan till att chilledilla innen eller efter jobbet. Jag har alltid gjort val efter vad som passar mig i stunden och just nu älskar jag att få vara med och bygga upp en av Sveriges, eller kanske världens, mest lovande tjänster. Annars då? Jag sitter och tänker som vanligt och just nu är det detta som cirkulerar i min skalle:

Ett /  Jag undrar var jag ska hitta mitt matbord. Slutar det med Bukowskis eller att vi beställer ett helt nytt? Ge mig lite flyt tack!

Två /  Jag är rädd att jag inte hinner bli klar med garderoben i veckan…Hoppas hoppas hoppas! Jag vill få fint nu.

Tre /  Det är nu exakt 3 veckor kvar till dagen då jag hoppar in i bilen och kör ned till Palma. Johan kör mest och jag tänker ansvara för musiken… Det är nog dags att börja pussla ihop en ny SoundCloud-lista?

Fyra /  Var köper jag SNYGGA blomkrukor som man hänger på balkongen? Hittade bara fula plastiga på Plantagen idag.

Fem /  Jag måste börja spara pengar till mitt framtida bröllop snart… Just nu är sommarens alla fantastiska bröllop det enda jag och mina vänner pratar om, och när tugget går inser jag att det är dags att börja spara för att kunna göra något liknande en dag.

Sex /  Hur skall jag fira min 25års-dag? Party i någon form, men jag vet inte exakt vad det skall bli.

Sju /  Funderar på att byta ut godiset mot sugersnaps och morotsstavar med dipp.

Åtta  /  Hur gör man en relativt normalstor balkong trevlig? Hit me!

Kiss and hug!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Balkongtips: Lägg trall om ni inte redan har det, textilier såsom plädar & kuddar är alltid en bra idé (kolla H&M home), en fin ljusslinga som ger mysigt ljus (Granit har en fin!) och blommor och växter i överflöd 🙂

  Malin 2016-07-04 16:21:08
  Svara
 • Snygg kruka!

  http://www.ahlens.se/Inredning/dekoration/krukor-vaser-15055/ahlens-blomkruka-med-handtag-23×16-cm-guld-88790461/

  Madde 2016-07-04 08:55:06
  Svara
 • Men hörreduuu vilken snygg brutta! älskar dina jeans <3

  punkt sju var ju hemsk förövrigt! Inte en söndagskväll utan choklad för tusan!

  ISA 2016-07-03 20:10:37 http://isabyl.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!