Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bilresan till Palma – Tack Metro Mode för tipset!

Nu är det bara 2 veckor kvar till vi åker ned till Palma och vi sitter nu och strukturerar upp vår bilfärd ned. Första stopp blir i Båstad för att både kolla och spela tennis, käka god mat och ha kul med ett härligt gäng som Vitamin Well samlat ihop. Blev så glad när jag fick inbjudan! Tennisveckan har ju varit tradition i många år i min familj, men de senaste 3 åren har det tyvärr inte blivit något. Så nu jäklar är jag tillbaka och jag är så taggad på att få se lite härlig tennis i svensk sommarvärme. När segraren är utsedd hoppar vi in i bilen igen och tar oss igenom Tyskland (hoppas det går fort!) och troligtvis blir det en hotellnatt på vägen.

Men efter det då?

colmar-franceDå stannar vi i Colmar som jag upptäckte i en artikel här på Metro Mode. Ser det inte magiskt ut? Det ligger på gränsen mellan Frankrike och Tyskland och sägs vara Frankrikes svar på Venedig. ”En av Europas mest bedårande städer”. Är det någon som varit där? Ge dig i så fall alla tips! Var skall jag bo? Någon restaurang som är ett måste? Jag har nämligen läst mig till att Colmar är ett riktigt matmekka och misstänker att det finns några godbitar.

Nu ska jag hoppa ned under täcket och leta efter ett matbord <3 Kärlek!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind