Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Trosor, min nya garderob, dyra kläder & kusinens sykunskaper.

En rolig liten lista jag hittade hos Forni.

IMG_7421

Foto: Lisa Höök

Vad är din jag-vet-inte-vad-jag-ska-ha-på-mig-outfit?
På vintern är det alltid svarta jeans, en schysst polo och låghöga stövlar som blir nödlösningen. Nu på sommaren löser jag kriser med ett par midjehöga shorts från Levis, en vit krispig skjorta och Superga med platå. Det går lixom inte att vara ful i det.

Vad sover du i?
Trosor och Johans tisha fram till klockan blir 02, då vaknar jag alltid och drar av mig tishan.

Var handlar du dina kläder?
Oftast Zara, H&M och Weekday, men satsar jag på något lite bättre blir det Uterqüe, Maje eller något annat varumärke som jag gillar för stunden. Men som sagt, budget är det jag gillar bäst och så piffar jag det med lite fina accessoarer som oftast blingar.

 

IMG_2869

I love jumpsuites. 

Vad har du helst på dig när du ska ut och dansa?
Just nu slår jag gärna klackarna i taket med en kort byxdress och ett par tantklackar.

Vad är dina bästa life hacks när det kommer till kläder?
Ett lifehack jag själv inte lever efter, vilket är att lägga pengar på kläder. Inte köpa massa skräp, för de plaggen tröttnar man alltid på. Mina lite dyrare kläder har hängt med ända sedan jag var 15 år och jag vet att dem kommer hänga med i många år till.

 

1e7a9fdc01b4a1343eed82d39cdc1dba_980x0_c_85_ns_v4

 

Hur ofta köper du kläder?
Typ varje dag. Igår köpte jag två helt magiska grejer på rea som ni ska få se senare idag.

Vad är det störigaste i din garderob?
Ingenting, min nya garderob är en DREAM! Allt får plats att hänga, alla skor har en fin yta och allt fult har jag slängt.

 

BoSthlm. Mäklare Lennart Åhdén.

Jag har garderober längst väggen OCH…

BoSthlm. Mäklare Lennart Åhdén.

…en walk in!

Vad gör du med kläder du inte använder?
Säljer dem på Tradera eller ger bort till någon vän eller mina systrar.

Vilka plagg har du svårt att hitta?
De perfekta basplaggen….. Jag blir g a l e n! Var köper ni era basplagg?

Vad känner du dig fin i?
Helvitt, dubbelknäppt kavaj, snorhöga klackar och polo-tröja.

 

Bloggmeny

 

Vad undviker du i klädväg?
Kjol och klänning eftersom jag är rädd att visa rumpan, samt obekväma stilettklackar. Jag har dock funnit ett par från Tiger som funkar super.

Vad har du på dig när du degar runt hemma?
Att sätta på mig mjukiskläder är det första jag gör när jag kommer hem från jobbet. Jag ÄLSKAR det. Jag har så många fina mjukisset, men tyvärr är det Johans stora tishor och ett par fula byxor som åker på. Måste bli bättre på att vara fin hemma. Ny regel i mitt nya hem kanske? Sedan så älskar jag tofflor och har det på mig året runt. Just nu är det mina duntofflor från Hilfiger som sitter på fötterna mest.

Vad gillar du för kläder på killar?
Vit skjorta eller vit t-shirt med jeans, dubbelknäppt kavaj och linneskjorta. Jag är extremt svag för killar med keps också.

 

 

IMG_7427

En party-outift från Lollos bröllop.

Hur ofta tvättar du?
Just nu fyller jag maskinen fort jag tömt den.

Vad använder du för underkläder?
Jag önskar att jag orkade använda alla sexiga och snygga underklädesset jag äger, men just nu är det endast basictrosor från mitt favoritmärke Intimissimi som funkar.

Vad har du burit som folk har rynkat på näsan åt?
Säkert väldigt mycket då jag gillar att plagg som sticker ut, vilket man kanske inte kan tro då jag alltid bär jeans och tisha på jobbet. Men jag hade en tid då jag förknippades med tighta fodral, säg 2009, och många av dem var alldeles för korta. Sedan brukar jag också se ut som en påse skit när jag går och handlar godis om kvällarna.

 

1929005_281866360564_1824286_n

Jag och ett kortkort fodral på min 18års-fest

Vad saknar du i din garderob?
Basplagg som jag redan nämnt. Min syster brukar reta mig för att jag bara har ”speciale-kläder” i min garderob.

Handen på hjärtat: kan du sy?
Absolut inte! Jag önskar jag kunde sy som min grymma kusin som precis fått jobb på Cheap Monday. Se hennes slutprojekt HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry