Rosa volanger & dunkar Swedish House Mafia

IMG_1833

 

Hur ofta lyckas man shoppa budget som man älskar mer än i något år? Typ aldrig. Jag fattar därför inte vad jag hade för känsla när jag var 18 år och bodde i London. Jag handlade ALLT på Topshop och alla plagg hänger fortfarande med. Det är snart 7 år sedan…? Den här kjolen är en av godingarna och den är både hel och älskad, den saknar bara lite bruna ben. Så här såg jag ut här om dagen och bilden får mig verkligen att längta efter lite Mallorca-sol och dagar utanför kontoret.

Nu hänger jag och killen på balkongen, bredvid oss dunkar grannen Swedish House Mafia, vi gungar med och känner att det räcker för ikväll. För oss blir det en film och godispåse!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!