Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fit4Life Crossfit med FitnessCollection.. AJ!

IMG_2811

När klockan ringde 06.00 i morse tänkte jag ”Skitsamma, jag sover vidare”, men sekunden efter skriver min vän och bootcamp-kollega Erika ”TAGGGGAD!!”…. Och nästa sekund Jeanna: ”jag kommer döööö…”.

IMG_2805

Så det var bara upp och hoppa och springa bort till dagens bokade pass på Fit4Life Crossfit Center. Jag har aldrig tidigare testat Crossfit och det är bara tack vare FitnessCollection jag hamnade där i morse. Kul att testa ny typ av träning och att kunna göra det med ens vänner.

IMG_2807

Erkan hade heller aldrig testat och var lika skakig som mig.

IMG_2792

Hur var det då? Tufft som fan. Jag är inte van vid så tung träning, utan är ju mer vid löpning och aerobics-hopp. Ja ni ser ju…. Fick ju skämmas.

IMG_2784

Men Anders som höll dagens pass var en grym instruktör och guidade och peppade mig, Erkan och Jeanna som inte var hetast i rummet.

IMG_2786

Det här skall tydligen vara en riktigt het övning i crossfit-världen?

IMG_2788

Som jag bara fejkade. Men jag lovar nu mig själv att det här snart skall gå och därför är det himla bra att Fit4Life bara ligger runt hörnet från mig. Slutsummering: Sjukt bra pass och jag är nöjd över att vi håller i vårt bootcamp.

Om 2 dagar blir det dock en liten paus, för då gasar vi ned till Palma. Jag är i full gång med packningen här hemma och har panik som alltid, men denna gång lite extra då vi ska åka ned i mamma och pappas cab som ni nog förstår inte är jättestor. HUR PACKAR MAN SMÅTT?… Det går inte! Jag har plockat fram 1000 klänningar, shorts och toppar, och nu säger Johan att han gillar mig i svart. Det är bara att tänka om. Mer svart… Har jag det? Eller… Ja. Vi får se helt enkelt. Vi ska ju vara bort ett bra tag och jag vill inte står där naken och bara ha använda kläder. Jag måste alltså få packa stort!

Vi hörs sen <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Henrietta Fromholtzs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!