Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

”Ge mig tjocka ögonbryn tack”

IMG_2829

Jag har då aldrig varit duktig på att ta hand om mitt eget ansikte och hud, men när vi köpte lägenheten på Skeppargatan sa jag att det skulle bli ändring på det. Och ja… Det är ju nu? Så i tisdags tog jag tag i ett av alla problem och började med ögonbrynen. Jag har alltid haft tunna och rätt tråkiga bryn och i flera år har jag avundat de med mörka och fylliga. Så i tisdags sprang jag in till tjejerna på Rapide for Brows i Mood Gallerian och berättade att jag 1. Aldrig tidigare fixat brynen och 2. Bad om att få de ruggigt fylliga och ”tjocka”.

Vad tycker ni om resultatet? Dem kommer göra sig fina till en bra solbränna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Men såå fina!! 😀

  Lollo 2016-07-21 10:39:39 http://www.devote.se/louiseestwall
  Svara
 • Jag undrar också hur de gjorde och hur dom såg ut innan? Mycket snyggt resultat iaf!

  Lisa 2016-07-21 09:07:59
  Svara
 • På vilket sätt fick du dem fixade? Färgning, form, 3D?

  Cissi 2016-07-20 23:42:34
  Svara
 • Så fin så ?

  Ingela 2016-07-20 23:10:02
  Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
34 kvadrat
Mode
Emma Fridsell
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson