Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Första kvällen & min favoritrestaurang på Mallorca

Den här semestern har börjat riktigt riktigt fint. I går kväll, alltså första kvällen på Mallis, mötte vi upp mina gamla vänner Evelyn och Philip i Puerto Portals där vi hade bokat bord på Flanigans som är ett av mina favoritställen på Mallorca. Jag gillar att gå ut starkt!

Restaurang_Mallorca

Vi började med bubbel och drinkar på torget bredvid och slurplandes på dem gick vi igenom Palmas guldkorn, bästa P3-dokumentärerna och vad som hänt sedan sist. Lyx att få ha dessa tre alldeles för mig själv utan en stressig vardag runt om.

Flanigans_Mallorca

Vid nio slog vi oss till bords och jag blev lycklig när jag insåg att vi faktiskt fick plats på restaurangens bästa del ut mot hamnen. Vi bokade bara några timmar innan och det brukar resultera i ”slatt-platserna” på Flanigans.
Henrietta_Fromholtz_Mallorca
Jag och Evelyn. Herregud så jag har saknat den här tjejen!
Restaurang_Mallorca
Joshi och hamnen.
Restaurang_Mallorca
Vi började med att ta in lite småplock som helt klart är ett måste här.
Restaurang_Mallorca
Inte en Mallorca-middag utan pimiento de padróns.
Restaurang_Mallorca
Calamares som jag egentligen inte är ett jättestort fan av, men Flanigans är helt perfekta. Inte för mycket smet, lagom mycket friterade och grymma bläckfiskringar… Inte sega och så som de annars kan vara.
IMG_3236
Och vitlöksräkor. Evelyn fotade till Instagram.
 Restaurang_Mallorca
Efter en stund trillade varmrätterna in.
 Restaurang_Mallorca
Eftersom jag ätit här flera gånger och alltid käkat fisk (som är deras grej) valde jag att gå på deras berömda råbiff. GOSH så god och het som attan.
Hummerravioli_Palma
Jag tipsade mina vänner om deras hemmagjorda hummerravioli och Evelyn lyssnade och blev extremt nöjd. Johan åt vit fisk med grillade grönsaker och Philip en köttbit som var perfekt.
Restaurang_Mallorca
Vi ropade såklart även in deras äppelpaj som är spanska kungens favorit. Och min.
Restaurang_Mallorca
Tunn, krispig och syrlig. Inte massa tjafs på lixom. Toppades sedan med vaniljglass.
IMG_3267
När vi ätit klart gick vi vidare till Cappuccino och beställde in det sista innan vi åkte hem vid 02.00 för att sova ikapp alla timmar vi missat natten innan.
Tack Mallorca, Evelyn, Philip och Flanigans för en grym första kväll. Förresten, är det någon som är här? Jag har hängt på Gran Folies hela dagen och har såklart hört SÅ många svenskar. Vore kul att ta en drink med någon av mina läsare! Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åker dit på torsdag! Har lägenhet bakom katedralen. Är alltid på en drink!

    Tilda 2016-07-26 11:03:35
    Svara
  • Mysigt! Kommer ner till Palma på lördag 🙂

    Malin 2016-07-25 20:14:35
    Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
34 kvadrat
Mode
Emma Fridsell
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson