Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HEEJ FRÅN MALLORCA

Cas_Patro_Mallorca

I förr går på Ca´s Patro i Deia.

Henrietta_Fromholtz_Mallorca

Gårdagens lunch-glädje på Virtual Club i Illetas.

 

Förlåt, nu har jag varit ruggigt dålig. I förrgår kom våra vänner Amanda och Fabbe hit, och igår Niklas och Erika. Det har lixom varit lite för trevligt för att hinna öppna datorn och leverera bild och text. Nu är jag tillbaka och med ett super-wifi som hjälper mig att ladda upp alla dagars bilder i racerfart. Så idag ska ni få ta del av mina ruggigt fina dagar och ett gäng nya Mallis-tips.

Men lite kort update då. Vad har jag gjort?

Gjort en fail på Pacha Nightclub.
Blivit åt h*lvete mycket bränd på en manet.
Käkat sjukt god grillad anklever. Alltså MY GOD! (hela middagen kommer på bild senare idag!)
Svept världens största drink på 1 minut. 
Fikat i Valdemossa.
Solat bredvid PH-Oliver.

Just nu när jag ligger och gänget på Gran Folies och har det gött. Solen är riktigt het och jag känner av gårdagen rätt bra. Tror jag somnade vid 05.00… Semesteeeeer! Vi hörs lite senare vänner, men fram till dess borde ni följa mig på Instagram @henrietta.fromholtz och Snapchat @hfromholtz. Där händer det grejer var och varannan minut.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
34 kvadrat
Mode
Emma Fridsell
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson