Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vem är jag….? ”Vidrig och ogosig”

Vid matbordet?
Pratkvarn, den mest nyfikna och intresserade, älskar att skåla och både äter och dricker långsammast. Jag är inget fan av att dela med mig av min mat, men måste jag så låter jag aldrig någon smaka av det mest gottiga på tallriken.

Henrietta_Fromholtz_Strandvägen_1

På stranden?
Jag vill vara där tidigast av alla, och väl där glömmer jag solskydd, lyssnar på Sean Paul medan andra läser deckare och pausar med strandtennis när andra ropar efter drinkar.

På efterfest?
Tycker inte om att efterfesta, men är det ett måste lägger jag mig i en säng och ser till att vara den starka på festen dagen efter. När jag var yngre… Ja då hade det låtit annorlunda.

IMG_8810

På nattklubben?
Dansar fulast, hänger ofta med främlingar, beställer shots när det egentligen är bra och går till dansgolvet som spelar gamla hits för att kunna skråla med. Om ingen i mitt sällskap vill göra det jag vill, ja då gör jag det själv.

I klädbutiker?
Den mest roade och svåra att kommunicera med. Jag ÄLSKAR att gå på stan och gör det gärna i min ensamhet för att slippa bli störd.

Hemma hos andra?
Den frågvisa och hjälpsamma. Jag älskar ju både att laga mat och diska, så jag brukar hugga in på dessa områden hos både nära vänner och människor jag inte känner så bra.

 

På jobbet?
Flamsig, busig som ett barn (gillar avbrott på spanska som ovan) och när jag koncentrerar mig är jag nog den mest tråkiga människan i världen. Tror jag framstår rätt hård och sträng. Medan andra kan socialt sitta och jobba bredvid varandra måste jag sitta ensam i ett rum eller med hög musik i lurarna.

På flygplan?
Tårar i ögonen av rädsla och eftersom jag absolut inte kan sova lägger jag korsord och köper något snacks bara för jag inte har något bättre för mig. Jag är nog rätt störig också. Vill helst att alla ska vara vakna och ser till att det blir så… Hihi!

MIdsommar_Henrietta_Fromholtz_4

Hemma en chilldag?
Den mest ogosiga i rummet. Jag dammsuger, städar och jobbar, och när det är klart lägger jag mig i sängen och googlar bredvid Johan eller någon annan som kollar serier.

I ett förhållande?
Oj… Jag är den mest raka, får saker att hända (med hjälp av Johan), ordningsamma, jag bestämmer (hahha!) och så är jag den som ser till att vi ständigt håller oss uppdaterade och inspirerade. Jag är också väldigt fixig. Jag är inte den kvinnliga och är otroligt glad över att både jag och Johan är duktiga på att driva med varandra.

 Henrietta_Fromholtz_hattfest

På morgonen/kvällar?
Jag är tyvärr en vidrig människa på morgonen. Det finns alltid någonting att bli förbannad på och så gillar jag inte att ligga och mysa i sängen. Jag vill lixom inte missa flera timmar av att göra ingenting i en säng. Sjukt omysig tjej att vakna bredvid alltså. Men jag har faktiskt blivit MYCKET bättre senaste tiden. På kvällarna är jag den pigga och kan ligga uppe seeeent. Jag tänker mycket och blir en väldigt kreativ själ. Kanske inte den kramgoa…. men vill bli.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
34 kvadrat
Mode
Emma Fridsell
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson